Политика за поверителност

Тази Политика за поверителност описва как Flexbuz събира, използва и споделя лична информация, когато използвате нашия уебсайт или услуги. Чрез достъпването или използването на нашия уебсайт или услуги вие се съгласявате с условията на тази Политика за поверителност.

1. Информация, която събираме:

   – Лична информация: Когато използвате нашия уебсайт или услуги, можем да събираме лична информация като вашето име, имейл адрес, телефонен номер и информация за плащане.

   – Информация за използване: Също така можем да събираме нелична информация за начина, по който взаимодействате с нашия уебсайт и услуги, като например вашият IP адрес, тип браузър, информация за устройството и посетените страници.

2. Как използваме вашата информация:

   – Предоставяне на услуги: Използваме събраната информация, за да предоставяме и подобряваме нашите услуги, да ви комуникираме и да обработваме транзакции.

   – Персонализация: Можем да използваме вашата информация, за да персонализираме вашето преживяване и да ви доставяме съдържание и реклами, които са от значение за вас.

   – Съответствие с правните изисквания: Можем да използваме вашата информация, за да спазваме приложимите закони, регламенти или правни процеси.

3. Споделяне на информация:

   – Доставчици на услуги: Можем да споделяме вашата информация с доставчици на услуги от трети страни, които ни помагат да предоставяме нашите услуги, като например обработчици на плащания или доставчици на хостинг.

   – Правни изисквания: Можем да разкрием вашата информация, когато това е изискано от закона или в отговор на валидни правни искания, като съдебни заповеди или съдебни повестки.

   – Прехвърляне на бизнеса: Ако участваме в сливане, придобиване или продажба на активи, вашата информация може да бъде прехвърлена като част от тази сделка.

4. Сигурност на данните:

   – Прилагаме разумни мерки за сигурност, за да защитим вашата информация от неоторизиран достъп, промяна или разкриване.

   – Въпреки нашите усилия, нито една мярка за сигурност не е напълно непроницаема. Не можем да гарантираме сигурността на вашата информация.

5. Линкове към трети страни:

   – Нашият уебсайт може да съдържа линкове към уебсайтове или услуги на трети страни, които не са управлявани от нас. Ние не носим отговорност за практиките по поверителност или съдържанието на тези трети страни.

6. Поверителност на децата:

   – Нашите услуги не са предназначени за деца под 13 години. Ние не събираме нарочно или не призоваваме лична информация от деца под 13 години. Ако вярвате, че можем да сме събрали лична информация от дете под 13 години, моля, свържете се с нас незабавно.

7. Промени в тази Политика за поверителност:

   – Запазваме си правото да актуализираме или модифицираме тази Политика за поверителност по всяко време. Всякакви промени ще влязат в сила незабавно след публикуването на актуализираната Политика за поверителност на нашия уебсайт.

8. Свържете се с нас:

   – Ако имате въпроси или опасения относно тази Политика за поверителност, моля, свържете се с нас на office@flexbuz.com.

С използването на нашия уебсайт или услуги вие се съгласявате със събирането, използването и