Общи условия за ползване

Добре дошли в Flexbuz! Много сме радостни, че сте тук. Преди да започнете да използвате нашите услуги, моля внимателно прочетете следните общи условия.


1. Приемане на Условията: С достъпването или използването на нашия уебсайт или услуги, вие се съгласявате да бъдете обвързани от тези общи условия, нашата Политика за поверителност и всички допълнителни общи условия, които могат да се приложат за конкретни услуги, предоставяни от Flexbuz.

2. Предлагани Услуги: Flexbuz предлага услуги за уеб дизайн, разработка, поддръжка и свързани услуги. Всички услуги, предоставяни от Flexbuz, са предмет на тези общи условия.

3. Отговорности на Клиента: Като клиент, вие се съгласявате да предоставите точна и пълна информация, необходима за дизайна и разработката на вашия уебсайт. Също така се съгласявате да сътрудничите с Flexbuz през целия процес и да отговаряте незабавно на заявките за обратна връзка и одобрение.

4. Плащане: Условията за плащане ще бъдат описани в предложението или договора, предоставен от Flexbuz. Плащането трябва да се извършва в съответствие със зададения график. Неспазването на своевременните плащания може да доведе до забавяне или преустановяване на услугите.

5. Интелектуална Собственост: Освен ако не е уговорено писмено друго, всички права върху интелектуалната собственост, свързани с дизайна, разработката и съдържанието на уебсайта принадлежат на Flexbuz до получаване на пълното плащане. След получаване на пълното плащане собствеността на тези права ще бъде прехвърлена на клиента.

6. Съдържание: Вие носите пълната отговорност за съдържанието, което предоставяте за включване във вашия уебсайт. Съгласявате се, че всичко съдържание, предоставено на Flexbuz за използване на вашия уебсайт, принадлежи на вас или че разполагате с необходимите права и разрешения за използване на такова съдържание.

7. Услуги на Трети Страни: Flexbuz може да използва услуги или инструменти на трети страни за дизайна и разработката на вашия уебсайт. Ние не носим отговорност за промени, прекъсвания или прекратяване на услугите на трети страни.

8. Гаранция и Поддръжка: Flexbuz осигурява гаранционен период за всякакви дефекти или проблеми с уебсайта след пускането му в експлоатация. Освен това можем да предложим и продължителна поддръжка и поддръжка, както е описано в предложението или договора.

9. Ограничение на Отговорността: Flexbuz не носи отговорност за пряката, косвена, случайна, последваща или наказателна вреда, възникнала във връзка с използването на нашите услуги.

10. Прекратяване: Всяка от страните може да прекрати споразумението с писмено уведомление, ако другата страна наруши някое съществено условие на споразумението и не успее да отстрани нарушението в разумен срок.

11. Приложимо право: Тези общи условия се управляват и тълкуват съгласно законите на [Вашата Юрисдикция].

12. Промени на Условията: Flexbuz запазва правото си да актуализира или изменя тези общи условия по всяко време без предварително уведомление. Продължаването на използването на нашите услуги след такива промени ще се счита за вашето съгласие с такива промени.

Ако имате въпроси или опасения относно тези общи условия, моля, не се колебайте да се свържете с нас на [Вашата Контактна Информация].

Благодарим ви, че избрахте Flexbuz! Очакваме с нетърпение да работим с вас.

Можем да работим по вашия сайт още днес!​​

Можете да ни пишете във вайбер или да изпратите заявка, ние ще ви изготвим оферта за вашия сайт съобразен с вашия бюджет.